top of page

HOUTEN BIJGEBOUWEN VOOR UW COMFORT EN ONTSPANNING

BIJGEBOUWEN OP MAAT VAN UW BEHOEFTEN

Veel mensen hebben ook buitenshuis nood aan opslagruimte. Voor de tuinmeubelen en de grasmaaier, voor het speelgoed van de kinderen en de fietsen. Misschien denkt u aan een overkapping voor het brandhout van de haard, aan een stalletje waarin de hond in het putje van de winter beschutting vindt tegen weer en wind. De Meyer Outdoor Living is uw aanspreekpunt voor het ontwerp en de bouw van houten bijgebouwen die tegemoetkomen aan al uw noden.

Onze houten constructies zijn maatwerk van de bovenste plank. Zij zijn functioneel en dienen niet zelden meer dan één doel. Op esthetisch vlak moeten ze natuurlijk mooi passen bij de stijl van uw woning. Om al die redenen nemen wij ruim de tijd voor overleg over uw wensen, het beschikbare budget, de houtsoort die u verkiest: eik, geïmpregneerde den of tropisch hardhout.

Poolhouse

POOLHOUSES, AL DAN NIET MET AANPALEND TERRAS

Na de mooie zomers van de afgelopen jaren is ook de vraag naar poolhouses enorm toegenomen. En daar blijft het vaak niet bij. Mensen appreciëren ontspanning in eigen tuin steeds meer. Ze besluiten dan ook vaak om het poolhouse te combineren met een overdekt terras, een buitenkeuken of een bar om zolang mogelijk van het warme seizoen te kunnen blijven genieten.

 

Wij werken met inheemse houtsoorten van de beste kwaliteit maar ook met hardhout zoals padoek, thermowood e.a. Elk detail wordt vooraf uitvoerig besproken. Zo komen we samen tot een voorontwerp in de stijl van uw keuze: landelijk, rustiek of modern. Na de voorbereidende werken in ons eigen atelier zorgen we voor een vakkundige plaatsing in uw tuin.

UW PARTNER VOOR TOTAALPROJECTEN

Zetten we voor u een houten bijgebouw in de tuin, dan komt daar wel meer bij kijken. Denk maar aan de voorbereidende grondwerken, verhardingen enz. Geen nood: dankzij onze goede samenwerking met gespecialiseerde onderaannemers voeren wij uw project van a tot z uit. Tot en met de elektriciteitswerken in uw poolhouse of berging en ook de volledige tuinaanleg, inclusief de plaatsing van afsluitingen en poorten.

RUSTIEK BIJGEBOUW

Rustiek bijgebouw ruim 1,5 jaar na plaatsing. De buiten-en binnenzijde is volledig afgewerkt in eik, een duurzame houtsoort met karakter. De poorten zijn afgewerkt in hardhout Padoek.

DENKT U AAN EEN HOUTEN TUINBERGING, POOLHOUSE OF ANDERE BIJGEBOUW? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VOOR DE BESPREKING VAN UW WENSEN.

bottom of page