top of page

PRACHTIGE HORIZONTALE EN VERTICALE GEVELBEKLEDING IN HOUT EN ALUMINIUM

VOOR EEN NATUREL, RUSTIG EN ZELFS SPEELS EFFECT

De Meyer Outdoor Living in Evergem is één van de belangrijkste verdelers van Outdoor Wood Concepts in regio Gent en omstreken. Dit merk staat voor nieuwe houten geveloplossingen die elke woning een aparte maar altijd even natuurlijke look geven.

Alles draait om een lattenwerk van houten profielen die horizontaal of verticaal, onzichtbaar of met een klassiek tand- en groefsysteem, aan elkaar bevestigd worden. U heeft de keuze uit een gevelbekleding met smalle of brede planken wat een rustige aanblik geeft. U gaat misschien voor een speelser effect met de combinatie van smalle en brede planken. Of voor een moderne uitvoering waarbij hout en aluminium afgewisseld worden. Deuren en poorten in dezelfde uitvoering als de gevel die volledig opgaan in het geheel, scheppen dan weer een erg ruimtelijk effect. Naast de esthetische troeven bieden deze houten gevels het grote voordeel dat ze verdoken ventilatieopeningen hebben, wat voor een maximale verluchting van de spouwmuur zorgt.

Daarnaast stellen wij u ook onze eigen houten gevelbekledingsprofielen voor. Wij werken voortdurend aan de uitbreiding van ons gamma. Zo is er momenteel een nieuwe verticale houten bekleding in productie met de naam “Linea”. We merken dat die bij onze klanten erg in de smaak valt.

Thermowood gevelbekleding

THERMOWOOD

In ons bedrijf werken we eveneens met thermowood voor de bekleding van uw gevels. Thermowood wint in onze contreien aan populariteit omdat het goedkoper en ecologischer is dan tropisch hardhout. Thermowood wordt namelijk gemaakt van vuren- en grenenhout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in het hoge noorden van Europa. Het hout wordt in een gecontroleerde omgeving met stoom verhit waardoor het onaantrekkelijk wordt voor insecten en een verhoogde duurzaamheid krijgt. Het is veel beter bestand tegen diverse weersomstandigheden en dus uiterst geschikt voor buitengebruik.

Interessant om te weten:

Al onze houten gevelbekledingen zijn naturel verkrijgbaar of kunnen behandeld worden met olie in een kleur naar keuze.

GEVELBEKLEDING IN ALUMINIUM EN TRESPA-PANELEN

Bent u meer te vinden voor strakke gevels, dan heeft u bij De Meyer Outdoor Living nog deze opties. Enerzijds bekleden we gevels en poorten met de kwaliteitsvolle verticale aluminiumprofielen van Alinel. In een uniforme uitvoering van gelijke profielen maar ook met profielen van ongelijke breedte en eventueel gescheiden door nu eens een smalle en dan weer een bredere tussenruimte. Dankzij het ruime productaanbod van Alinel kan u een persoonlijke twist aan uw woning geven.

 

Tenslotte kunt u bij ons terecht voor gevelbekledingen met het plaatmateriaal van Trespa in hogedruklaminaat. De HPL-panelen bestaan in diverse afmetingen en een zeer uitgebreid kleurenpalet. Ze zijn uv-bestendig, laten een goede ventilatie toe en garanderen op die manier een lange levensduur van uw buitenmuren.

VOOR MEER INFO OVER GEVELBEKLEDING IN HOUT, ALUMINIUM OF TRESPA, CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR INFO EN EEN PRIJSOPGAVE. OF BEZOEK ONZE TOONZAAL!

bottom of page